text

Sidan om vår tro

Hagakyrkan Markaryd

Gudstjänst

Våra Gudstjänster är öppna för alla. Vi sjunger, lyssnar på undervisning från Bibeln, ber och firar nattvard. De flesta söndagar har vi något för barnen i samband med Gudstjänsten. Efteråt hänger många kvar för att fika och umgås. För att se programmet, klicka här.

hagakyrkan markaryd

Barn & Unga

Vi är många barnfamiljer och vill ge våra barn och unga en trygg framtid där de får lära känna Jesus. Därför har vi flera samlingar för barn i olika åldrar: Öppen förskola, Fredax för mellanstadiet, Alfa för tonåringar och Söndax som är vår söndagsskola. Vi anordnar också läger regelbundet.

Hagakyrkan Markaryd

Bön

Bön är att umgås, lyssna och prata med Gud och bönen har kraft att förvandla situationer och samhällen. Vi samlas varje vardagsmorgon klockan åtta för att be för skolan, Markaryd och varandra. Du får gärna skicka ett mail om du vill att vi ber för dig.

Hagakyrkan Markaryd

Bibel + kvällsmat

Bibeln berättar om vem Gud är, vad han gjort och vill göra. Vi får lära känna den han är genom hans ord. Varannan torsdag (jämn vecka) träffas vi för att äta kvällsmat (kl 17.00), studera  Bibeln (kl 18.00) och be (kl 19.00-19.30). Självkostnadspris eller det du har råd med.

Hagakyrkan Markaryd<br />

HAGAKYRKANS FÖRSAMLING

I Hagakyrkan längtar vi efter att fler ska upptäcka mer av Jesus och följa honom. Vi finns mitt i byn och vill vara en gemenskap många känner sig hemma och välkomna till. Vi vill se både människor och känslan av ”community” – gemenskap – växa här.

Att tro på Jesus innebär inte att man måste leva ett perfekt liv, men att mitt i de utmaningar livet erbjuder både ha en mäktig och kärleksfull Gud att be till – och vänner att dela livet med precis som det är.

Alla våra samlingar är öppna för alla – du behöver inte vara medlem för att komma. Välkommen att upptäcka mer av livet tillsammans med oss!

Bara hos Gud finner jag ro,
från honom kommer min räddning.

Psaltaren 62:2