Lördag 23 december kl.16
Julbön med efterföljande
julgemenskap hos familjen Ortiz.

Nyårsafton,
söndag 31 december kl. 10.00

Gudstjänst. Bön för år 2018
och tacksägelse för år 2017

Visionen

- hur ser framtidsdrömmen ut?

Vår vision handlar om att Markaryd ska genomsyras av Guds rike. Det är en dröm om ett Markaryd, där Gud får vara i centrum och hans goda vilja får ske på alla plan: Relationen mellan människan och Gud blir uppbyggd, relationer i vår gemenskap präglas av Guds kärlek, var och en blir upprättad till ande, själ och kropp och Jesus hålls högt och blir ärad.

För Hagakyrkans församling har vi formulerat tre punkter som ringar in visionen:

• en till Gud överlåten och bedjande församling
  • en öppen gemenskap där människor möter Guds
    kärlek och kraft
  • en församling som är aktivt närvarande i samhället.

3 relationer - uppåt, inåt, utåt
Visionen berör 3 olika områden i församlingen - jag & Gud, jag & andra kristna, jag & omvärlden – vi vill ständigt växa och fördjupa alla dessa tre relationer.
En viktig del i visionen handlar om att det är ”en församling”. Vi vill sträva efter en församling med en stark andlig enhet - trots en stor mångfald av människor i olika åldrar, etnicitet, traditioner m.m.- genom ett tydligt centrum i Jesus Kristus.