Torsdagar:

Verksamheten

-vad gör vi för något?

Tre prioriteringar:
Vi vill vara en kyrka som främst kännetecknas av goda relationer, inte av många verksamheter. Därför vill vi prioritera följande tre verksamheter:

Gudstjänst (betoning uppåt)
Det centrala i vår verksamhet är gudstjänsten på söndagen. Vi samlas för att möta Gud och för gemenskap med varandra. Gudstjänsten innehåller tillbedjan, sång, undervisning och bön. Barnen möts i Söndagsskolan.

Hemgrupper (betoning inåt)
Som ett viktigt komplement till gudstjänsten finns det även smågrupper i församlingen som träffas regelbundet. På detta sätt får man möjlighet till djupare relationer med andra människor, dela tron i vardagslivet och tillsammans växa i lärjungaskapet.

Alpha-kurs (betoning utåt)
För den som är intresserad av den kristna tron erbjuder vi en Alpha-kurs, tillsammans med andra kyrkor. I en avslappnad miljö ges en möjlighet att utforska kristen tro.