Lördag 23 december kl.16
Julbön med efterföljande
julgemenskap hos familjen Ortiz.

Nyårsafton,
söndag 31 december kl. 10.00

Gudstjänst. Bön för år 2018
och tacksägelse för år 2017

Uppdraget

-vad är syftet med det vi gör?

Vi har formulerat vårt uppdrag på följande sätt:

Att leva i Guds kärlek och räcka den vidare
Att göra Kristus känd, trodd och älskad samt
Att växa till i hängivet lärjungaskap och i tjänst för Guds rike.

Utgångspunkten för vår verksamhet är de goda nyheter, om Guds kärlek till oss, som vi själva har fått ta del av och som vi vill förmedla till andra. Innan vi gör något annat så behöver vi ta emot Guds kärlek och leva i den. De goda nyheterna handlar om Jesus Kristus och det som han gjort för oss genom sin död och uppståndelse och det är vårt uppdrag att sprida dessa nyheter till andra. Detta är det centrala i det vi ska göra. Slutligen är syftet med vår verksamhet att växa till i relationen till Gud och i tjänsten i Hans rike.

logo

Hagakyrkans logotype innehåller ”ICHTYS-fisken” som påminner om det viktigaste - att Jesus Kristus är Guds Son och världens Frälsare och att Han kallar oss att följa honom och hjälpa andra att göra det samma.