09.00-10.00

- Bön & lovsång i bönerummet.
Mer av Dig, Herre!

Kaffedax
- med mycket hjärta & glädje!

17.00-17.45
övning med lovsångsteam.

Nattvard, bön &
lovsång. David Westergård leder.

Söndag 26 maj

Ekumenisk gudstjänst på
torget i Markaryd.
Olika kyrkor medverkar.

"Under öppen himmel",
bön och lovsång i Ladan.

Onsdag 29 maj
(OBS! ändrad dag pga helgdag 30/5)
09.00-10.00
Bön & lovsång
i bönerummet.
Mer av Dig, Herre!

Kaffedax
- med mycket hjärta & glädje!

Lärjungaskolan
- för alla som vill
fördjupa sig i Guds Ord.
Tema: Givande - nyckeln till
välsignelse (del 3).
David Westergård undervisar.

Swish: 123 471 75 18

Historia

År 1986 bildades Hagakyrkan genom att EFS och SMK gick samman. När samgåendet skedde var det inget hastverk. EFS-kapellet och Missionskyrkan låg nära varandra och samarbetet hade naturligt växt fram under flera års tid - predikoutbyte under sommartid, ungdomsverksamhet, söndagsskola, sångare...

Med tiden blev det allt kärvare att hålla pastor på båda ställena och tanken på samgående tog form. Men det krävdes mycket planering och många överläggningar med distrikts- och riksorganisationer innan allt var klart och en helt ny församling kunde bildas.

EFS-kapellet blev den gemensamma lokalen och bytte namn till Hagakyrkan, efter området den finns i. En viss ombyggnad gjordes för att få bättre lokaler för expedition, servering och ungdomsarbete. Så småningom såldes Missionskyrkan.
Och nu, med lite perspektiv på det hela, kan vi säga att det blev ett lyckat äktenskap!
Vi tror att vi med detta visar att Guds barn inte vill splittring utan enhet. Vi tror också att vi gagnar arbetet i Guds rike bra så här.