________________________________________________________________________________________________________________

Lördag 23 december kl.16
Julbön med efterföljande
julgemenskap hos familjen Ortiz.

Nyårsafton,
söndag 31 december kl. 10.00

Gudstjänst. Bön för år 2018
och tacksägelse för år 2017

För barnen i kyrkan

Söndagsskola
Varje söndag under terminerna som det är gudstjänst i Hagakyrkan är det söndagsskola. I vår söndagsskola är Jesus i centrum! Vi sjunger, lyssnar och pysslar! Barn från 4 år är välkomna!
(I källaren finns det möjlighet för förälder att vara med yngre barn och lyssna på gudstjänsten via högtalare.)
Har du frågor om söndagskolan går det bra att kontakta Susanne Persson på telefon 070-309 36 56.

Äventyr med Gud

Äventyr med Gud är en lärjungaskola som vänder sig till kristna barn i Markaryds kommun. Alla barn som går i förskoleklass upp till 6:an är välkomna*. Barn från fk. – 2:an måste ha sällskap av en vuxen.

Vi kommer att träffas cirka en söndag i månaden
mellan kl 15-18. Vi bjuder på enkelt mackfika.

Vårt syfte med gruppen är att:
Fördjupa barns /ungdomars relation till och kunskap om Gud.
Ge dem verktyg som hjälper dem att leva fullt ut som Jesu lärjungar i sin vardag. Ena kommunens kristna barn och ungdomar över församlingsgränserna och att sätta dem i ett större kristet sammanhang.Genom friluftsaktiviteter bygga gemenskap och ha RIKTIGT roligt tillsammans.

För anmälan och frågor kontakta
Emma & Robert Ortiz
Tel 0433-12924 eller 0735-698463
Email: emma.ortiz@yahoo.se

*Är du äldre än 12 och vill vara med så får du gärna vara med som hjälpledare.